Hvad kan vi tilbyde?

Bevægelse, massage, ergonomi og individuel vejledning

Gotveduddannede bevægelsespædagoger bliver uddannet til at undervise i bevægelse og i kroppens opbygning og funktion samt uddannet massører og ergonomiske vejledere.

Gotvedbevægelse er træning og bevægelse bygget på Helle Gotveds principper om totalbevægelse, funktionel træning, musik og kroppen som helhed. Gotvedbevægelse er ikke et system, men en tidløs metode, der følger med tiden samtidig med den bevarer de allervigtigste principper fra Gotvedgymnastikken.

Gotvedmassage er en fysiurgisk massage som altid har fokus på kroppens helhed. Det er en dynamisk opbyggende og afspændende massageform. Massagen nedbryder således ikke det muskulære forsvar, men skaber øget opmærksomhed, energi, styrke og velvære i kroppen.

Ergonomisk vejledning er en mulighed for at afhjælpe kropslige gener, som opstår grundet arbejdsmæssige påvirkninger. Vejledningen vil bestå af undervisning i hensigtsmæssige arbejdsbevægelser, løfteteknik og øget kropslig bevidsthed og viden.

Individuel vejledning er et tilbud om én til én vejledning i brug af krop, afhjælp af smerter og personlig træning. Her trækker bevægelsespædagogen på alle kompetencer inden for bevægelse, massage og ergonomi.

Læs mere om bevægelse, massage, ergonomi og individuel vejledning.

Find din bevægelsespædagog, som tilbyder bevægelse, massage, ergonomi og individuel vejledning her.