Mini kom i gang 2020

Lørdag d. 25. januar

Så er det blevet tid til endnu en omgang inspiration til os i Gotvedgruppen. Traditionen tro afholder vi Mini kom i gang sidste lørdag i januar. Denne gang har vi glæden af 2 gode kolleger, Louise Marcussen og Kristine Wellendorf. Derudover får vi besøg af Lila Cristine Lutz.

Program for dagen

• Kl. 10.00-11.30 Gotvedbevægelse med Louise Marcussen
• Kl. 11.30-12.15 Frokost
• Kl. 12.15-13.45 Gotvedbevægelse og afrikansk dans med Kristine Wellendorf
• Kl. 13.45-14.15 Kaffepause
• Kl. 14.15-16.15 Kundalini Yoga og Krystalsyngeskåle Meditation med Lila Cristine Lutz

Du skal selv medbringe din frokost og drikkevarer, og hvad du ellers vil indtage i løbet af dagen.
Gotvedbevægelse med Louise Marcussen
Jeg vil give jer et bud på hvordan min undervisning foregår til dagligt, hvor jeg underviser i Gotved bevægelse m/k 50+ samt i yogaflow.
Mit fokus i undervisningen vil være at inspirere/understøtte/italesætte de ting jeg gør og derefter lade jer mærke efter i egen krop og give tid og plads til at komme godt ind i øvelserne Jeg tager udgangspunkt i det jeg er optaget af i øjeblikket, og det er blandt andet følgende: Balance, åndedræt, grounding og så får I et bud på en Stræk-Styrkeserie med øvelser hentet fra yoga og qigong. Mere vil jeg ikke sige, men glæd dig til en Gotvedtime med plads til ro, fordybelse og afsluttende med en dejlig lang afspænding.

Gotvedbevægelse og afrikansk dans med Kristine Wellendorf
Vi skal danse og få de afrikanske grundbevægelser og “moves” ind i kroppen. Undervisningen tager udgangspunkt i kapitlet fra bogen “Dans 22” om vestafrikansk dans. Jeg kommer til at blande gotvedgymnastikken med den afrikanske dans i en skøn potpuri. Der bliver nye bevægelser, kropsvarme, rytme og måske en lille sang.

Kundalini Yoga og Krystalsyngeskåle Meditation
En smuk eftermiddag med Kundalini Yoga, meditation og afspænding med lyd.
En meditativ lyd-healings rejse, der renser og forløser. Først laver vi lette
yogaøvelser og åndedræt, derefter chanter vi en mantra meditation, der beroliger
nervesystemet og stilner sindet og til sidst en afbalancering og afspænding med lydvibrationerne fra krystal syngeskåle.

Om Kundalini Yoga
Kundalini Yoga er dynamisk og meditativ og integrerer åndedræt, fysik, meditation og mantra i et flow igennem yogatimen.
Kundalini Yogaen vitaliserer og balancerer din krop og dit sind, minimerer stress, styrker immunforsvaret, giver nyt liv til trætte organer og øger ilt optagelsen. Kundalini Yoga giver et “indre boost” til at klare en travl hverdag og er perfekt til at give støtte, vække din indre glæde og virke afspændende på krop og sjæl.
På mine workshops bruger jeg både tibetanske messing syngeskåle, krystal syngeskåle, klokker og tromme. Lydvibrationerne og tonerne fra syngeskålene virker afbalancerende og afspændende på krop og sind.
Om Lila Cristine Lutz

Jeg er uddannet Kundalini Yogalærer certificeret fra (KRI) i USA, og underviser i Kundalini Yoga, Meditation, Mindfulness og Healing både herhjemme og i udlandet. Mit afsæt er primært i Kundalini Yogaen, men jeg praktiserer og underviser også i Yin Yoga og Stress Relief Yoga. Jeg er uddannet Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999.
Jeg har igennem de sidste 20 år arbejdet dedikeret med at bringe ro, balance og ny glæde til stressramte og folk med en travl hverdag. Både gennem yoga og bevægelse og med healing.

Jeg arbejder med at kombinere bevægelse og mindfulness, med øget opmærksomhed på både åndedræt og sanserne, til at komme ud af hovedet og ned i kroppen, så der kan mærkes mere ro efterfølgende.

Udover at være uddannet Yoga og Meditations lærer er jeg også læreruddannet og har arbejdet i 6 år inden for karriere og uddannelses rådgivning af arbejdsløse og stressramte i både privat og kommunalt regi. Senest har jeg arbejdet som uddannelsesvejleder for unge i Gentofte kommune.

Kurset er kun for medlemmer af Gotvedgruppen.
Pris: 650,00 kr.
Bankkonto: Merkur Bank Reg.nr. 8401 Konto nr. 116 6943
Sted: Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg
Tilmeldingsfrist: 6. januar 2020
NB! Du er tilmeldt når du har indbetalt pengene.

Kursuslederen tager ikke imod tilmeldinger. I bedes overholde tilmeldingsfristen, da det ellers kan betyde unødvendige aflysninger. Der modtages ikke betaling på selve kurset.
Spørgsmål om kurset kan rettes til:
Kursusleder Vibeke Thevik vibekethevik@hotmail.com eller 40423409
Spørgsmål om betaling kan rettes til kasserer: Tine Laulund 4096 6513 – tine@bevaegelsespaedagog.dk
Der ydes kun kørsels-/transportgodtgørelse hvis du deltager på hele Mini Kom i Gang.